Nyheter


 • 2017-10-31

  Styrelserna bakom lotteriet

  Svenska Postkodlotteriet, Novamedia Sverige och Svenska Postkodstiftelsen leds av varsin styrelse som tillsammans besitter en bred kompetens och stor erfarenhet. Samtliga styrelsemedlemmar arbetar efter övertygelsen att världen blir bättre med starka ideella organisationer.
  Läs mer
 • 2017-03-30

  Postkodstiftelsens styrelse tar form

  Efter veckans styrelsemöte är fem ledamöter på plats i Postkodstiftelsens styrelse. Arbetet leds av Elisabeth Tarras-Wahlberg som ordförande med Göran Hägglund som vice ordförande. Som ledamöter i styrelsen finns nu också Lena Adelsohn-Liljeroth samt Thomas Fogdö.
  Läs mer
 • 2017-02-23

  Reumatikerförbundet granskas

  Svenska Postkodföreningens styrelse vill genom en särskild granskning försäkra sig om att organisationen Reumatikerförbundet följer kriterierna för att vara förmånstagare till Postkodlotteriet.
  Läs mer
 • 2017-02-23

  Riksförbundet FUB granskas

  Svenska Postkodföreningens styrelse vill genom en särskild granskning försäkra sig om att organisationen Riksförbundet FUB följer kriterierna för att vara förmånstagare till Postkodlotteriet.
  Läs mer
 • 2017-02-21

  Tre stiftelser blir en

  För att kunna finansiera ännu fler projekt kommer Svenska Postkodföreningen att koncentrera de projektmedel som tidigare fördelats mellan stiftelserna Svenska Postkodstiftelsen, Postkodlotteriets Kulturstiftelse och Postkodlotteriets Idrottsstiftelse till en stiftelse, Svenska Postkodstiftelsen.
  Läs mer

Vi använder cookies.  Läs mer