Nyheter


 • 2018-03-22

  Anders Årbrandt ny ordförande i Sper

  En av Novamedia Sveriges båda vd:ar, Anders Årbrandt, har valts till ny ordförande Spelbranschens Riskorganisation, Sper. Det är första gången i organisationens 15-åriga historia som ordförandeposten går till ett företag som inte står under statligt inflytande.
  Läs mer
 • 2018-03-06

  Stoppa marknadsföring av högriskspel

  Förbjud all marknadsföring av högriskspel, inklusive bonuserbjudanden och möjligheter att låna pengar. Förslaget kommer från professorn i beroendemedicin vid Lunds universitet, Anders Håkansson, i det senaste avsnittet av podden Speleffekten som Novamedia Sverige står bakom.
  Läs mer
 • 2017-12-28

  Anmäler egen marknadsföring till granskning

  Postkodlotteriets operatörsbolag Novamedia Sverige AB anmäler en av sina egna reklamfilmer för granskning. Anmälan är en av två som bolaget gör av egen marknadsföring till branschens granskningsorgan SEEM. Dessutom anmäls Svenska Spels kampanj Lotto Miljonärsfabriken.
  Läs mer
 • 2017-11-06

  Konkurrensverket skriver av ärende avseende Novamedia Sverige AB

  Fredagen den 3 november 2017 meddelade Konkurrensverket att ärendet om Novamedia Sveriges påstådda missbruk av dominerande ställning skrivs av och kommer således inte att utredas ytterligare.
  Läs mer
 • 2017-10-31

  Styrelserna bakom lotteriet

  Svenska Postkodlotteriet, Novamedia Sverige och Svenska Postkodstiftelsen leds av varsin styrelse som tillsammans besitter en bred kompetens och stor erfarenhet. Samtliga styrelsemedlemmar arbetar efter övertygelsen att världen blir bättre med starka ideella organisationer.
  Läs mer
 • 2017-03-30

  Postkodstiftelsens styrelse tar form

  Efter veckans styrelsemöte är fem ledamöter på plats i Postkodstiftelsens styrelse. Arbetet leds av Elisabeth Tarras-Wahlberg som ordförande med Göran Hägglund som vice ordförande. Som ledamöter i styrelsen finns nu också Lena Adelsohn-Liljeroth samt Thomas Fogdö.
  Läs mer
 • 2017-02-23

  Reumatikerförbundet granskas

  Svenska Postkodföreningens styrelse vill genom en särskild granskning försäkra sig om att organisationen Reumatikerförbundet följer kriterierna för att vara förmånstagare till Postkodlotteriet.
  Läs mer
 • 2017-02-23

  Riksförbundet FUB granskas

  Svenska Postkodföreningens styrelse vill genom en särskild granskning försäkra sig om att organisationen Riksförbundet FUB följer kriterierna för att vara förmånstagare till Postkodlotteriet.
  Läs mer
 • 2017-02-21

  Tre stiftelser blir en

  För att kunna finansiera ännu fler projekt kommer Svenska Postkodföreningen att koncentrera de projektmedel som tidigare fördelats mellan stiftelserna Svenska Postkodstiftelsen, Postkodlotteriets Kulturstiftelse och Postkodlotteriets Idrottsstiftelse till en stiftelse, Svenska Postkodstiftelsen.
  Läs mer

.....

Vi använder cookies.  Läs mer